Download Lagu VIA VALLEN - TIBO MBURI [Official] Mp3 Gratis

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu VIA VALLEN - TIBO MBURI [Official] Gratis


Lamanya: 05:16

Ukuran: 14.59 MB

Melihat: 1,751,465

Didukung oleh situs-situs seperti dan berbagi artikel. TITLE : Tibo Mburi
ARTIST : Via Vallen
Music : Om SERA
MUSIC LABEL : Perdana Record
Songwritter : Daru (Ndarboy Genk) & Hendra Kumbara

Lirik Lagu Tibo Mburi

aku dewekan ning dalan prapatan
sakwise kowe ngajak bubaran
senajan loro nanging kudu tak terimo
mugo wae sing apik nggo kowe

saktenane atiku durung biso nerimo
kowe gandeng karo uwong liyo
kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
sing penting kowe bahagia, aku gampang

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

mlaku nem wulan aku iseh dewekan
krungu kabar kowe arep tunangan
senajan loro nanging kudu tak terimo
mugo wae sing apik nggo kowe




saktenane atiku durung biso nerimo
kowe gandeng karo uwong liyo
kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
sing penting kowe bahagia, aku gampang

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

(aku ngerti kowe ora gampang
kadung suwe dewe bebarengan
nanging Gusti duwe dalan liyo
kowe kudu lilo, kowe kudu nerimo lan legowo)

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi
(kowe kudu nerimo lan legowo)

Terima Kasih Sudah menonton Video ini
Jangan lupa like komen dan subscribe
Jangan beli VCD bajakan
Jangan reuplad dalam bentuk apapun
Terima Kasih. Download Lagu Ungu VIA VALLEN - TIBO MBURI [Official] gratis hari ini. Download Lagu Ungu VIA VALLEN - TIBO MBURI [Official] lagu terbaik tahun ini - Download Lagu Terbaru - share lagu favorit saya. Download Lagu Ungu VIA VALLEN - TIBO MBURI [Official] mp3 gratis

Lagu VIA VALLEN - TIBO MBURI [Official] video

Lirik lagu VIA VALLEN - TIBO MBURI [Official]

VIA VALLEN - TIBO MBURI [Official]
Via Vallen - Tibo Mburi, Aku dewekan ning dalan prapatan
Sakwise kowe ngajak bubaran
Senajan loro nanging kudu tak terimo
Mugo wae sing apik nggo dewe

Saktenane atiku durung biso nerimo
Kowe gandeng karo uwong liyo
Kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia, aku gampang

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

Mlaku nem wulan aku iseh dewekan
Krungu kabar kowe arep tunangan
Senajan loro nanging kudu tak terimo
Mugo wae sing apik nggo kowe

Saktenane atiku durung biso nerimo
Kowe gandeng karo uwong liyo
Kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia, aku gampang

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

(Kowe ngerti aku ora gampang
Kadung suwe dewe bebarengan
Nanging Gusti duwe dalan liyo
Aku kudu lilo, aku kudu nerimo lan legowo)

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi
(kowe kudu nerimo lan legowo)

Lihat juga

Tags: Via Vallen, Video via vallen, lagu terbaru via vallen, via vallen official, lagu tibo mburi, via vallen tibo mburi, sera mania, vyanisti, perdana record, dangdut koplo, musik indonesia, jawa timur

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3