Download PAMER BOJO - GuyonWaton (akustik) Lagu Mp3 Terbaru Gratis

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu PAMER BOJO - GuyonWaton (akustik) Terbaru


Lamanya: 05:22

Ukuran: 4.97 MB

Melihat: 1,738,364

Semoga Anda musik bahagia. Lirik lagu PAMER BOJO - Guyon waton (Akustik)


✒ SUBSCRIBE for more video:
http://divtechmusic.com/

GuyonWaton Official :
http://divtechmusic.com/


Lirik Lagu Pamer Bojo-GuyonWaton

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

...........................
Sorry lur bila ada salah kata dalam menulis lirik saya hanyalah manusia biasa ✌

Lagu PAMER BOJO - GuyonWaton (akustik) video

Tags: pamer bojo akustik, Cover guyon waton pamer bojo, Accoustik, Lirik lagu pamer bojo didi kempot, Syarif, Syarif saputra, Akustik dangdut, Syarif kadung jeru

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3