Download Lagu Mp3 Terbaru Gratis

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Gratis


Lamanya: 05:07

Ukuran: 4.74 MB

Melihat: 966,511

GuyonWaton Tetep Neng Ati Lirik Video

Song Title : TETEP NENG ATI

Artist : OM WAWES

Cover By : GUYONWATON

Support•Monkeysica!
►Youtube : http://divtechmusic.com/
►Twitter : http://divtechmusic.com/
►Facebook : http://divtechmusic.com/

Support GUYONWATON:
►Youtube : http://divtechmusic.com/
►Instagram : http://divtechmusic.com/
►Twitter : http://divtechmusic.com/

Support OM WAWES:
►Youtube : http://divtechmusic.com/

Picture credit
►Unsplash.com


Lirik tetep neng ati guyon waton

banyu tibo seko langit
dadi seksi setyoku mung kanggo kowe
sing neng atiku ra bakal iso ilang
senadyan kowe ngelarani aku

saktenane atiku loro
nanging gede tresno iki luwih seko cidro
janjimu neng aku wes tak rasake wae
kuwi kabeh mergo kowe

aku isih tresno kowe nganti tekan esuk kapan
sliramu tetep neng atiku
senadyan kowe ora iso dadi sing tak karepke
nganti mati kowe tetep neng ati

aku tansah kelingan janjimu neng aku
ra bakal lungo ninggal crito loro
tapi nyatane kowe ora iso jogo roso iki
nganti pungkasane uripku

saktenane atiku loro
nanging gede tresno iki luwih seko cidro
janjimu neng aku wes tak rasake wae
kuwi kabeh mergo kowe

aku isih tresno kowe nganti tekan esuk kapan
sliramu tetep neng atiku
senadyan kowe ora iso dadi sing tak karepke
nganti mati kowe tetep neng ati

aku isih tresno kowe nganti tekan esuk kapan
sliramu tetep neng atiku
senadyan kowe ora iso dadi sing tak karepke
nganti mati kowe tetep neng ati
nganti mati kowe tetep neng ati
nganti mati kowe tetep neng ati. Mp3 Musik Download lagu favorit dari bulan. Mp3 Musik Download lagu terbaik tahun ini - Lagu Tebaru - download musik gratis untuk komputer anda. Terima kasih telah mengunjungi website kami untuk mendengar musik, bersenang-senang di sini. Mp3 Musik Download mp3 gratis

Lagu video

Tags: Tetep neng ati guyonwaton lirik, Guyonwaton, guyon waton, tetep neng ati lirik, om wawes, guyonwaton cover, guton vlog, ora masalah, korban janji, karma, takkan kembali, penak konco, dangdut koplo, dangdut, cover dangdut

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3