Download mp3 Eka Siti Wulandari - Tresno Waranggono (cover) Reggae Dangdut

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Eka Siti Wulandari - Tresno Waranggono (cover) Reggae Dangdut Terbaru


Lamanya: 05:00

Ukuran: 4.64 MB

Melihat: 173,163

Terima kasih telah mengunjungi website kami untuk mendengar musik, bersenang-senang di sini. Share artikel untuk mendukung kami. Download Free Lagu Eka Siti Wulandari - Tresno Waranggono (cover) Reggae Dangdut ke ponsel anda dan komputer. Download Free Lagu Eka Siti Wulandari - Tresno Waranggono (cover) Reggae Dangdut ditemukan di website DIVTECHMusic.com - Download Musik - 2020 terbaru gratis. Download Free Lagu Eka Siti Wulandari - Tresno Waranggono (cover) Reggae Dangdut mp3 gratis. Eka Siti Wulandari feat Bayu Mukti Wijayanto - Tresno Waranggono (cover) Reggae

Ciptaan : Nur Bayan


Penyanyi : @ekasitiwulandari03 : @bayumuktiwijayanto

Aransemen : Bayu Mukti Wijayanto

Rec/Mix/Mastering : Sekedar Suara Records

Videografer : Bayu Mukti Wijayanto

Instagram:
http://divtechmusic.com/

http://divtechmusic.com/


lirik
Nelongso roso rasane tangis njroning atiku
Yen kelingan esem gemuyumu
Larasworo gending tresno gawe kangene atiku
Tansah eleng aku ro sliramu

Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu
Ning wes pastine aku duk jodohmu
Pancen roso kari Roso
Kudu lilo nggonmu nrimo
Lilakno aku nyanding prio lio

Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suwaramu
Aku mung bisa ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso urep tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ning gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Taklakoni Kanti ikhlas ati

Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eloku deres mili ono pipi
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Wes lilakno aku kangmas wes cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno Waranggono

Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suwaramu
Aku mung bisa ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso orep tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ning gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Taklakoni Kanti ikhlas ati

Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eloku deres mili ono pipi
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Wes lilakno aku kangmas wes cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno Waranggono. Download Free Lagu Eka Siti Wulandari - Tresno Waranggono (cover) Reggae Dangdut ke ponsel anda dan komputer. Download Free Lagu Eka Siti Wulandari - Tresno Waranggono (cover) Reggae Dangdut ditemukan di website DIVTECHMusic.com - Download Musik - 2020 terbaru gratis. Download Free Lagu Eka Siti Wulandari - Tresno Waranggono (cover) Reggae Dangdut mp3 gratis

Lagu Eka Siti Wulandari - Tresno Waranggono (cover) Reggae Dangdut video

Tags: Tresno waranggono, Tresno waranggono reggae, tresno waranggono cover, Nur bayan, reggae, cover reggae, dangdut, guyon waton, dangdut sera, new palapa, sera, cak nun, viral, lagu viral, via vallen, nella kharisma, jihan audy, video viral, lagu terbaru, indonesia, melayu, Brodin, seramania, sodiq
Kata Kunci Terbaik: Tresno Waranggono Reggae

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3